teman-teman

Friday, November 25, 2011

that you missing ?

Salam
Niat hati da lame da nak buat post ney
Tapi bia an dulu,
But now aku merelakan untuk menaipnya
Bukan pasal ape sangat un an ,,
Juz aku terkilan cket ja walaupon ta banyak
Sebelum2 ney walaupon aku da ta always bersama dengan BFF G_10
Ader la jugak an text and call2 ,,
Tapi ader la sapa berhubung ugak skunk, walaupon aku taw
Dyorg masing2 bz dengan keje2 dyorg ,,
Aku pon kadang2 terskip jugak dyorg sume uh
Tapi still ingat ,,
But u ??
Aku text , aku col ntah mane la hilang
Ko ney mara aku ka??
Sepatah ko ta cakap pape un kat aku
Sedey ar cam ney weyy ,,...
Aku un da lame ta text mama ...
Ntah mama ingat ta lagi tak at aku ney
Kalu dulu ble time cuti ko ader jugak datang cini
Tapi skunk ??
Huhuhuhuhuhuhuhuhu~
Tenx ugak dulu ko sudi jugak datang jenguk aku at ostel
Walaupon kejap tapi aku hepy coz lame ta jupe ko
Ko ney da la duk jao
Stdy un jao nun at perak ,,
Bile cuti sem ta sempat nak jupe ,,
Apela naseb badan ,,..
Xpela ,, kalu ko senang nanti ko cari la aku erk ,..
Aku ta kisah un ..
Mase result ko kuar aku nak tanye ko
Tapi aku takot ko ta layan aku ,,
Aku juz tengok2 ja ,, malas nak mula kan adengan
So skunk aku ta kan ganggu ko lorh ,,
Hope always berada dalam RAHMATNYA ....
AMIN .......

Credit to::NHMS

2 comments:

SYAHEERA NAJWA said...

sbr ye..ak still ad ngan mu..miss u yg teramat la..huhu

vanilafachla said...

so k cek ,,aku memahami