teman-teman

Friday, December 30, 2011

WAA KERJAK !

assalamualaikum
selamat sejahtera dan selamat menjamu selere bersama keluarga mahupun insan tersayang
hahahahaha ~
WAA ! lame tak bertapak kat sini
juz tengok tengok jarak jao ja
not in mood la nak impress kat ruangan itu
hehehehehe
oke pagi tady bangun awal awal *awal la sangat
siap siap kan diri neh (semangat)
konon nak pegi awal la kan , tapi Allah da turunkan nikmat nyer
aku layan ja la bawak moto tengah tengah hujan tuh dengan kawan aku husna
oke
sesampai sane * SEK REN AL-AMIN
mak aii basah jugak la
nak pergi intebiu punya pasal
tunggu la giliran siap ada angka segala tiap satu orang 
dan AKU orang FES !
nek gelabah aku neh !
fes time aku kene intebiu cam tuh
hahahahaha


******************************************************


masuk penuh debaran
ade dua orang judge !
sume LAKI !
dalam hati ney cam cam dhaa
aku masuk dengan ASSALAMUALAIKUM *senyum kiput !
aku pon perkenalkan diri ikt biodata la gitu
aku ney mudah gabra bila diuji !!!
cakap merapu boleh plak dyorg tergelak
malu la aku
bertubi2 soalan !!
aarrgghh !
aku pe ag men jawab ja AS A FOM 6 STUDENT !
well .. agagagagagagagagagaga
siap nak sembang lop aku ney
hahahahah sengal la ko fiza 
dyorg cakap pape akan gtw balik,
aku pon berangakat kua bilik tuh ..
kua dengan * ASSALAMUALAIKUM *senyum jah


***************************************************


fuhh !
lega wase an
pulang dengan hati yang gundah
entah betul ke idak aku ney
pikir mase depan lorh
REDO itu ikhlas
PASRAH bukan bermakna MENYERAH !


*chop fon aku calling !
then aku angkat la kan
::pakcik - assalamualaikum ?
::aku - waalaikummusalam ...ngee ~
::pakcik - ney fiza kan ?
::aku - aah ye saye fiza sape ney ?
::pakcik - ney saya yang tadi kat interbiu tuh , pihak kami telah berbincang tady yang kami pilih fiza ,, 
::aku - ooo ya ? waaa terima kasih .. *sengeh !
::pakcik - esop bla bla bla........
sampai la abes !
 finally aku DAPAT !
ALHAMDULILLAH ,,,,


insyaAllah aku buat apa yang aku termampu
walaupon aku ney lambat tapi aku akan blaja la kan
hahaha
tak taw la tuh cam ne
bersyukur sangat ,,
aku juz nak kongsi and luah ja at sini
hehehe
okela wassalam

2 comments:

honeysweet aten said...

hehe ..
kaw2 lorh !

vanilafachla said...

ngade !
hahahaha
cam sengal je kan